Udgivet i Magasinet 'Familien'

Sådan rejser du nemmest med helt små børn - 4 uundværlige tips

Af Baeresele.dk

Der er mange par, som har været ude at rejse sammen før tiden med børn - og så har man selvfølgelig også lyst til at tage på ferier og rejser, når man endelig får børn. Men hvordan indstiller man sig på en rejse med små børn, og skal man gøre nogle ting anderledes? Uanset om man tager til Maspalomas, Paris eller Bornholm, kan man støde på nogle udfordringer, når man netop rejser med helt små børn. Derfor kommer der herunder nogle uundværlige tips, som er nyttige, når man rejser med sine små børn. 

Indstil jer på at det bliver en anderledes ferie

Det tip, som nok næsten må være det vigtigste, og som derfor også er det første, er, at man skal forventningsafstemme, inden man tager afsted. Det giver nemlig sig selv, at det er anderledes at rejse med små børn, end når man eksempelvis er to voksne, der er på ferie sammen. Men selvom det giver sig selv, så kan man måske godt glemme det, fordi man tænker på, hvordan ens ferier plejer at være. 

Det, man skal gøre, er altså at indstille sig selv på, at det bliver en anderledes ferie, fordi man netop har små børn med. Man kan nok ikke nå lige så mange ting, som man plejer, og man bliver nok nødt til også at have et helt andet tempo og mere tålmodighed end ellers. Og når man har indstillet sig på dette, så bliver det også meget nemmere at nyde ferien for det, den er.

Medbring bæresele og klapvogn

Der er selvfølgelig også nogle mere konkrete og praktiske råd, man kan tage med sig, når man rejser med små børn. En udfordring man eksempelvis kan opleve er i forhold til, hvordan man "opbevarer" barnet, og her er det altså ret fornuftigt at give sig selv lidt forskellige muligheder, selvom det måske tager lidt mere plads i bagagen. Det er nemlig en rimligt god ide, at man både har en bæresele og en form for klapvogn med.

Bæreselen er rigtig fint, når man eksempelvis går rundt og gerne vil have armene lidt mere fri og er derfor rigtig fin at pakke med. Men hvis man regner med at skulle rundt og se forskellige ting, spiser på cafeer og den slags, så er en form for klapvogn også ret nødvendig. Det er i hvert fald ærgerligt at stå i en situation, hvor man er blevet for træt i ryggen af at bære den lille rundt i bæreselen. Så pak også lige en klapvogn med.

En fast pusletaske med alt det nødvendige udstyr

Allerede hjemmefra kan det også være en ret god ide at pakke en pusletaske med alle babyens "essentials". Det kan være alt fra en ekstra sut til bleer til vådservietter - bare alt det, som man normalt har brug for i forbindelse med den lille. Denne taske bør man desuden altid have med sig på ferien - også selvom man bare lige skal ud og spise eller en tur ned til poolen.

Det gør nemlig det hele lidt nemmere at overskue, hvis der skulle opstå en situation med den lille. Pusletasken er desuden nemmere at have med rundt omkring, hvis man også har en klapvogn med, så er det er bare endnu en god grund til, at det er smart at have klapvognen med på tur.

Husk både underholdning og snacks

Det er sådan med små børn, at de fungerer lidt anderledes end voksne og større børn - sjovt nok. Så hvis et lille barn pludselig keder sig eller pludselig bliver sulten, så er det ret så smart, hvis man lige har noget underholdning eller noget at spise. Så noget, man med fordel kan sørge for altid at have ved hånden, når man har de små med på ferie, er nogle gode og sunde snacks - og også gerne noget legetøj, som ikke fylder så meget.

På den måde gør man i hvert fald turen lidt bedre for børnene - og i særdeleshed også for sig selv, fordi man undgår en situation, hvor man står med et grædende eller utilfreds barn. Så heller pak for mange snacks og for meget underholdning end for lidt.

 

Find det du mangler på baeresele.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 241 produkter fra mere end 35 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 593 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-19 08:43:48.

5
Produkttyper
241
Produkter
17
Brands
35
Forhandlere
593
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.